marți, 22 septembrie 2009

Seara...paradoxal, restaurantul sarbesc din parasita statiune Mamaia

Seara...paradoxal, restaurantul sarbesc din parasita statiune Mamaia

Nu te-ai saturat de acelasi fel de mancare, de aceeasi camera 206, de aceleasi fete posomorate, de genti si haine urcate cine stie pe unde, de tentative nenumarate de a evada situatiei momentane...de lucruri facute in graba, de aceleasi persoane care te privesc superior, de aceeasi oameni care nu te inteleg; nu te-ai saturat sa vorbesti cu ai tai dragi la telefon sau sa-i vezi sporadic pe netul furat de la cine stie ce restaurant sau din cine stie ce parcare a unui hotel fancy...nu te-ai saturat sa-ti plangi de mila retrasa in varful patului...nu te-ai saturat sa-i ponegresti atat pe sarbi, si apoi sa vii sa furi net de la restaurantul sarbesc...:))
Ciudat...razi, parca te simti mai bine, te amuza acum situatia, sperantele ti s-au imputinat, mai ca nu mai au sanse de viata, si parca suferinta ti s-a curmat...acepti situatia asa cum iti e data, zambetul ironic si sarcasmul isi reiau locul...

2 comentarii:

  1. Pristy, si eu traiesc acelasi lucru. Doar alte personaje si un peisaj de "capitala".Ce stupida e viata asta ... Mai rezista, poate vom reusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Reusim, uite, sunt momente precum cele de asta seara (sambata, 26 septembrie 2009) care iti mai dau ragaz o perioada, te sedeaza in asa fel incat sa rezisti...si daca te face sa te simti mai bine...sa stii ca vor veni si vremuri mai bune, cand vom fi fericiti, noi toti cei care acum gustam prea mult pelin...canva se va echilibra balanta ;)

    RăspundețiȘtergere